Autoblog-1

Tervetuloa autoaiheisen blogini pariin!

Autoblog-1

Morjensta vaan kaikille ja tervetuloa tämän blogini pariin. Kirjoittelen tässä blogissani siis autoista, jotka ovat se ykkösjuttu meikäläisen elämässä tällä hetkellä, ja ihan noiden oikeiden autojen lisäksi myös erilaisista hyvistä autoaiheisista videopeleistä. Niissähän yhdistyy siis kaksi huippuhommaa: pelaaminen ja makeet autot. Mikäpäs sen siistimpää! Tiedän, että teitä kaikkia kiinnostaa eniten kysymys siitä, millä autoilla tällä hetkellä kurvailen. Mutta pidänpä teitä vielä hetken jännityksessä ja palaan tähän aiheeseen vasta myöhemmin.

Jaksattepa lukea seuraavia postauksiani, heh heh. Mutta sen verran voin paljastaa, että vanhat jenkit ne ovat tämän pojan sydäntä lähimpänä. Ja niitä tulee sitten rassailtuakin. Tuossa muiden samanhenkisten kundien kanssa, ja no on siinä muutama tyttökin työstämässä omia projektejaan. Pysyy täällä työkalutkin minun käsissä. Saa siinä sitten muutaman illan ja viikonlopun viettää tämän harrastuksen parissa, että pääsee ajelemaan niinä muutamina lämpiminä ja nätteinä päivinä, joita Suomen kesä meille tarjoaa.

Auto

Autojen kanssa puuhastelua

Mutta onhan se autojen kanssa näpräily ihan oman juttu sinänsä ja se, että näkee oman työnsä tuloksen. Ja kuten jo mainitsinkin, niin mukavaa seuraa on aina tarjolla ja sittenhän sitä pääsee tutustumaan muihin samanhenkisiin erilaisissa tapahtumissa. Niitä järjestetään kyllä todella runsaasti. Tuntee kuuluvansa semmoiseen mukavaan, lämminhenkiseen yhteisöön ja saa aina apua tarvittaessa. No nythän tämä alkaa mennä jo ihan hempeilyn puolelle! Autoistahan tässä on kysymys. Ja niistä on kyllä tulossa juttua.

Innostuin autoista jo lapsena

On tullut meinaan harrastettua tätä autotouhua jo sen verran kauan, että en edes muista. Kuten varmaan kaikki pikkupojat, olen minäkin jo ihan pienestä asti tykännyt autoista, niin oikeista, kuin sitten ihan niistä omista pikkuisista leikkiautoista. Mutta toisin kuin monet muut, en ole ikinä päässyt kasvamaan tuosta vaiheesta yli. Eikä tarvitsekaan! Ja todellakin, jos ei muuten täytä autot elämää, niin sitten harrastelen tuota autoaiheisten videopelien pelaamista. Ovat muuten sitten suosittuja muidenkin autoharrastelijoiden parissa.

Ja autoistahan voi nauttia myös pelien puolella

Tulen varmastikin palaamaan noihin autopeleihin useampaankin otteeseen tässä matkan varrella ja kertomaan omista suosikeistani. Vähän vinkkejä siihenkin suuntaan, jos teille vain sellaiset kelpaavat. Tuntuu jotenkin mukavalta ajatukselta, että voi jakaa juttua näistä omista intohimon kohteista tätäkin kautta. Ja saada vaikka joku uusikin ihminen innostumaan tästä aihepiiristä. Mutta eiköhän tässä ole tullut höpöteltyä nyt tarpeeksi, olette varmastikin saaneet jonkinlaisen kuvan siitä, millaista juttua täältä on tulossa. Muistakaa palata lukemaan uusia postauksiani. Morjens!

Related Post

Miten valita oikea ljy autolleMiten valita oikea ljy autolle

Tärkeimmät öljyn valintaa koskevat tekijät Täydellisen öljyn valitseminen autollesi on välttämätöntä. Harkitse sen viskositeettiluokkaa ja suorituskykytasoa. Synteettinen vai perinteinen? Lue autosi käyttöohje. Kiinnitä huomiota ajo-olosuhteisiin. Myös ympäristötekijät. Näiden seikkojen tietäminen

1 (1)

Rakkauteni autoihinRakkauteni autoihin

Kuten olen aiemminkin tässä blogissani kertonut, olen rakastanut autoja niin kauan kuin muistan, ihan pikkupojasta lähtien. Siihen aikaan, kun meikäläinen syntyi, ei oltu kuultukaan mistään sukupuolineutraaleista kasvatuksista. Pojat puettiin sinisiin,